paviljoen fairway

Onze naam

Op de golfbaan is de fairway het onderdeel van de baan tussen de tee (afslagplaats) en de green. De fairway is dus een belangrijk onderdeel van de golfbaan. Bij ons is de fairway ook buiten de golfbaan te vinden want ons horecapaviljoen draagt de naam “Paviljoen Fairway”.

Kaart

Uiteraard hebben wij voor u een nieuwe kaart samengesteld. Eenvoudig maar lekker, dat is ons uitgangspunt. Of het nu gaat om een heerlijk kopje koffie, een lunch of onze plateservice. Wij hebben met zorg de lekkerste producten voor u uitgezocht.

Interieur en terras

Het thema “beach & bush” was voor ons het uitgangspunt bij het uitzoeken van de materialen voor het interieur. Het paviljoen ligt aan een kant namelijk aan het Heerderstrand met prachtig uitzicht over de plas, en aan de andere kant is zicht op de golfbaan en het fantastische groen. Een bijzonder plek mag je wel zeggen.

Het paviljoen is voorzien van een terras aan de zijde van het strand. Wanneer het kouder is gaat de luifel uit en de terrasverwarming aan, en als extra een plaid om lekker om je heen te slaan. Zelfs in de winter is het daardoor heerlijk buiten zitten bij Paviljoen Fairway.

Openingstijden

Paviljoen Fairway is vanaf 1 april tot 30 september van dinsdag t/m zondag vanaf 11:00 uur geopend. Van 1 oktober t/m 31 maart zijn wij in de weekenden geopend vanaf 11:00 uur.

tafel-paviljoen-fairway

Gratis parkeren

Komt u bij ons een plateservice eten? Dan betalen wij mee in de parkeerkosten. Bij vier personen ontvangt u een korting voor een parkeerkaart à € 4,00, Bij twee personen ontvangt u € 2,00 korting ter compensatie van de parkeerkosten.

Ook als u niet komt golfen is ons paviljoen een geweldig plek om te bezoeken!